Gott Nytt År!!

Godmorgon!

Vaknade för knappt en halvtimme sen, hade ställt klockan på 11.00, men det blir som det blir, har ju laddat upp så att jag inte blir trött inatt iaf :D(y)

Mamma och Pelle är ute och går, sen ska mamma skjutsa ner mig till min syster där jag och Johanna ska fixa oss och sen blir det hem till Mimmi.

Haha nån kille på fejan som skickade tre Gott nytt år hälsningar xD

hahahah asså herregud.....


Lökat mig sönder idag

Hellooo, hann inte skriva något innan jag stack fick brått. Hurtig som jag är sprang jag ner till träningen med damerna, och självklart just denna dag skulle det bli lite fys. Mina ben blev spagetti; först springa från Gärdet ner till Kopparhallen och sen fys där. Sen orkade jag knappt passa en boll för mina armar bara hängde, fy ända in i bajsan vad jag har fått dålig kondis på dessa 2 veckor (om inte mer) med all julmat som lagt sig dirr på låren..
Men nog om det hahahaha 

Nu ska jag upp och duscha och sen måla lösnaglarna och fixa lite inför imorgon. Hejdah!

Har inga bilder att visa, är alldeles för ful.. Så det blir en ful bild på Beccis istället :D


HAHAAHA fyfan va skön!!! :D

HAHAHA fan vilken gobit han är, checka blicken i slutet xD


Tjabbfyr!

Nu är jag back home från Gävle, jag hade tänkt att uppdatera därifrån men det är ju nå fel med internet, gick HUR segt som helst så det blev inget..
Vi kom fram till Gävle igår och drog till stan för jag skulle byta en tröja (den rosa som jag köpte i söndags) men det fanns  bara i M så det slutade med att jag lämnade tillbaka den istället, orkar inte ha en slapp tröja.. Sen åkte vi hem till pappa och käkade massa mat och spelade cartas och allt sånt man gör. Och klockan 12.12 gick tåget hem, så nu har jag precis kommit tillbaka.

Och när jag kommit tillbaka går jag in på B-mans blogg och ser att hon gjort en VERY (un)cute video om våra 8 år tillsammans :D B-man, du e allt gullig du ^^<3

OBS!
Varnar för starka/oseriösa/töntiga/gulhåriga/roliga bilder xD

Hemma igen

Tja nu är jag hemma igen, eller kom hem för ca en halvtimme sen. Tog lång tid, sprang ner till stan och hälsade på min syster och sen sprang jag tillbaka, ca 7-8 km tror jag.

Och vafan, jag gjorde nyss test på facebook, först var det hur jag skulle se ut om 20 år eller hur det va och jag fick svaret att jag var så ful att det inte gick att titta på mig och att jag skulle dra. Sen gjorde jag hur mitt 2010 skulle se ut och fick svaret att jag skulle gå upp 30 kilo för att jag struntade i dieten och inte tänkte på vad jag stoppade i mig... KUL!

Imorn ska jag, syster och hennes pojkvän till Gävle och hälsa på pappa och Kattis, tåget går 10.30 tror jag så jag måste gå upp 8.00. Jobbigt!! Ska kila in i duschen nu och sen tvinga mig till sömn, godnatttttt.

Jag nästa år?


Ut i kylan!

Idag har jag legat i sängen precis hela dagen (utom när jag va upp och hämtade mat haha). Så nu känner jag att det är dags att dra ut och röra på fläsket, har fått ett schema av min tränare:

1. Uppvärmning jogga i lugn takt i 10 minuter.
2. Tänjning av kroppen enligt det pgm laget har 10 min.
3. Löpning 3 min * 5 repitioner. Vila 1 min mellan varje repetition. I vilan så går du i mycket lugn takt.
Du skall springa 85% av max. Detta tar cirka 20 minuter.
4. Styrka:
- Vanliga armhävningar 15 st.
- Sit-ups (vanliga) 15 st.
- Liggande uppresning rygg 15 st varje sida, dvs 15 vänster och 15 höger.
- Dips om det är möjligt 15 st. Här måste du ha t ex en trappa utomhus att ta till.
 
Styrkan gör du 3 ggr. Detta beräknas ta 15 min.
5. Nedvarvning Jogga lungt i 10 minuter
6. Strecha hela kroppen 10 minuter
 
Detta pass tar cirka 1 timme och 15 minuter.

Så.... Ses om 1 timme och 15 minuter! ;)

En fattigare stund senare...

Sådär ja, nu är jag back in bed haha, vanliga tillhållet...

Tänkte visa kläderna/grejerna I have bought:

Jeansleggings, Vero Moda 249:- (eller 289:-, kommer inte ihåg va hon sa-.-)

Tröja, Gina Tricot 199:- (fail av mig, skulle ha köpt en strl mindre-.-)

klänning/tunika, Åhlens (ngt random märke på tre bokstäver) 299:-

Baslinne, Gina Tricot 99:-

Tights, Gina Tricot 129:-
Lösögonfransar, Åhlens 65:-
Lösnaglar, Åhlens 150:-



Det var det de. Efter shoppingen blev det Subway och satt där i hundra år för affärerna stängde tydligen 16.00 (förutom Åhlens 17.00) och så kom det in några (MÅNGA) fula finnar och tjoade och skrek. Och en tönt som höll på å säga till hon som jobbade att det tog lång tid och typ frågade henne om hon va hungrig att han allt såg hur hon slickade sig om läpparna... Seriöst, han var minst 18, och betedde sig som en 12 åring....

Ut på stan

God morgon everybody,
Nu har jag och Johanna fixat klart oss och ska dra ner på stan. Vi tar med oss packningen och lämnar dem på stationen.

Igår åt jag min första Ben and Jerry's glass någonsin, och jee, den va god! Strawberry Cheesecke, te gusta.
Sen kollade vi Sagan om Ringen Härskarringen och käkade pirre och åt chips, fetton -.-
Men nu blir de shopping, jalla!


En smurf och en som inte vill visa sig...


Nu väntar backen! :D

Sådär ja, nu har jag fixat mig och städat rummet lite så nu ska jag visa outfiten:)

Jacka: Burton
Byxor: Helly Hansen
Strumpor: H&M (driver.... "kul skämt"....)

haha töntiga hello kitty strumor, fint...-.-

Uppsala today

Godmorgon!

Vaknade för typ en timme sen och nu håller jag på att fixa mig. Idag ska jag och Johanna som sagt till Uppsala och kolla på stan, eller idag drar vi nog i Gränby C för vi är framme med tåget typ 17.30 så vi hinner inte kolla på stan så mkt, men gör de imorn istället eftersom vi sover kvar.

Typ 14.30 så kommer mormor och morfar hit, vad vi ska göra vet jag inte, blir väl det vanliga=fika...

Men ni ska jag fortsätta fixa mig och sen får ni se outfiten=)))

Det var ett tag sen..

Tjena tjena, det var ett tag sen. Har bara inte orkat, vanliga ursäkten? haha. Kan börja med god jul lite efter sådär.

Igår, julafton, var jag och syster med pappa i lägenheten här i Avesta. Fick lite krejer. Sen idag va vi hos mamma och körde lite julafton här. Fick lite krejer här också, bl a snowboardkläderna och understället vi hade kollat ut, nice de nu ska jag vara gangster i backen! Kan visa de imorn , nu ligger jag i sängen och orkar inte ta på mig de.

Och imorn bär det iväg till Uppsala med Johanna. Vi ska kika på stan lite och sen stannar vi i lägenheten till söndag och åker hem sen. B-man; Johanna baxar din säng en natt.

Och sen tycker jag att jag får uppdatera oftare, tråkig jag är -.-


Back home

Tja, kom nyss hem från julshowen och stan. Träffade på massa familiar faces både till höger och vänster, framåt och bakåt, uppåt och nedåt, kul de. Nu blir det en till slappdag, mamma och Pelle är på jobbet så jag har huset för mig själv iaf till kl 16.00. Supremos!

Hejdaaah

det är ju synd om mina föräldrar -.-

Sexigaste? "ha ha"

Jag fattar inte varför "alla" tycker att Johnny Depp är så snygg. Jag fattar inte. Visst han ser väl rätt bra ut i Pirates of the Caribbean men annars då?..

Kinda hot

Not hot..

Ta någon som George Clooney istället. Lätt mycket mer filf!

Lärarnas julshow imorn

Shululu.
Hade ställt klockan på 10.00, snoozade till 10.09 och sen hade jag tänkt att gå upp, men självklart vaknar jag en stund senare och ser att klockan är 12.00.. Vanligt misslyckande av mig. Nu kommer jag säkert inte kunna sova förrän sent och imorn ska jag och Becca till gamla skolan och kolla på lärarnas julshow, den tidigaste som är kl 9.30.. Herregud, hur ska man orka upp?

Och igår upptäckte jag en knöl i armhålan som gjorde fett ont, så fort jag rörde armen så kändes de som om "knölen" skulle spricka. Hämtade mamma och hon sa att hon hade hört att man kunde få så efter svinsprutan, typ svullen körtel...? Fett rädd jag blev...

"Vid framför allt virusinfektioner svullnar lymfkörtlarna och kan bli ömma, såväl på halsen som i armhålorna och ljumskarna...."

Tog nyss det där från google. Det är ju virus man sprutar in så det låter logiskt haha-.-


Brittany Murphy död....!!!

ALLA dör ju förfan!!!:( har alltid gillat brittany murphy också....:(

Vart lat och inte orkat uppdaterat hähä. Men iaf så vaknade jag rätt tidigt, innan 10.00. Sen blev de snabbfixning och ner på stan med mamma till coopen och julhandlat. Sen blev de tillbaka hem och tills nu har jag bara segat framför datorn och tvn haha..

Kommer inte kunna sova än så det får bli x antal avsnitt av OTH, Greys eller desperate housewives ;) jalla


James Cameron production

Jag kan bara säga: FETT bra film! Den va spännande, interessant och allt. Det enda som va lite halvt va det typiskt amerikanska, human goes bad. Ni kanske inte fattar men ni gör nog de om ni ser filmen. Men den va iaf BRA, värd att se ;)

Men hejdå nu ska vi sova, upp ca 11 och packa och sen kommer mamma vid 14. nattttii

innan vi drog ut




ÄNTLIGEN FREDAG!

ÄNTLIGEN är det fredag! fan va jag, eller vi, har längtat! Det blev bara frukost idag för vi ska spara oss till thaimaten ikväll. Vi har fixat oss sen tidigt idag och kollat på en film och nu ska vi kolla på en till. Sen blir det Thai Village och Avatar 3D :D:DD


becca vill inte vara med på bild med mig ;(

No internet make Becca go crazy

Seriöst, världens dampskrik nyss om att jag ska ge henne mitt internet :S

Kort obetydlig video innan träning

Okej jag hinner inte skriva ngt för måste fixa mig, ska iväg på träning vi ska köra lite "lekar" femkamp och sånt, ska bli kul. Men det blir en ful obetydlig kortvideo..


Grissprutan igår!

Godmorgon

Har vaknat så tidigt nu att man kan tro att jag ska till skolan... Igår typ vid 20.00 vart jag astrött och tänkte sova en timme, ställde klockan på 21.00 men sen självklart stängde jag av alarmet, men jag kommer inte ihåg att jag gjorde det. Sen iaf så väckte becca mig 21.40 och jag tänkte att hon va en ful gris och att vi kunde göra ngt typ kolla film elr ngt, men då säger den fula grisen att hon ska sova, den fräcka jäveln! Hon väcker mig - jag är pigg - och säger att hon ska sova.......... Så jag kollade iaf greys två avsnitt, vafan izzie och george dör ju?!?!?!:OOO

Och jag tog grissprutan igår!! Jag hade inte tänkt å ta den, men tänk om man skulle få svininfluensan, fett äckligt!:O Det kändes inte de minsta när hon tog, trodde knappt hon hade börjat trycka in nålen så var hon klar. Nu känns det bara lite i armen, typ jobbigt när man ska lyfta den och så och man kan inte sova på den sidan men annars är de lugnt.

Idag ska vi inte göra någonting, kommer bli hur uttråkade som helst, eller vi ska slinga mitt hår förresten, men annars. Och shit nu blev de en bok, ska sluta skriva nu, hejjjjdaaah


Utdrag ur b-mans blogg:
"poi ligger och sover, ska väcka hon nu när jag är klar med hennes mobila bredband. HAHA, hörs imorgon (sent, ska sova så JÄVLA länge) kisses!"

Den slyglingen :A och så mkt för att sova så JÄVLA länge...

*Becca just nu*

En lektion till sen lov!!!!:D

Sådär ja, spanskalektionen avklarad nu äre bara samhäll kvar och sen ÄR DET LOOOV!!! Vi är lediga imorn och jag å becca ska inte gå på thorengalan, orka, kmr säkert bli skittråkigt ändå. Vi ska gå på bio och käka thai med jordnötssås istället :D

Eftersom vi slapp lektionerna på måndag och tisdag så åker vi hem på lördag istället, mamma kommer och hämtar oss eftersom vi har så mkt packning som vi inte kmr kunna få med oss på något tåg.

Men nu ropar Becca, jallajalla!


Godenmorgen

Cha cha

Sitter på matten nu, orkar inte jobba idag är så TRÖTT! Gör sidorna under lovet ist.
Men sen kl 11 ska jag gå å vaccinera mig, vågar inte.... jag är inte rädd för ngn ful spruta utan för alla "komplikationer". Folk har ju ffs fått hjärblödningar och förlamningar. Skulle jag få ngt av de skulle hela livet vara förstört.....

whatevah, jag vill inte ha ngn äcklig svininfluensa.

*Smittoffer för svininfluensan*

8 years soon!

I'm baaAAaack! I know you've missed me because i'm fabulous.

Nejdå, eller jo men.. haha jag driver. Nej men jag vet att jag inte har uppdaterat på ett tag, har inte tagit mig tiden och orken för det... Jag skiter i å berättar vad som har hänt de/den dag/dagarna jag inte har uppdaterat, har ändå inte hänt ngt speciellt.

Men idag, vi skulle spela upp teater på svenskan som vi haft i grupper, rätt kul faktiskt haha. Sen efter skolan ´drog jag å b-man ut på stan för att leta "bästis"-halsband, teamet "becca och poi", "louise och rebecca", "humle och dumle", piff och puff" fyller snart 8 år och det firar vi med ett halsband och en förlovningsstatus på fejjan!:D Hittade ett nice halsband, ni får en ful bild på b-man med det.

Sen fick jag reda på idag att vi har Avesta i vår grupp på Kopparcupen, fett nice!!!!xD hahah
Och Ellen, CYA THERE!!;D



Fuckig helg

Tjenixen!

De va ett tag sen, fredags? haha. Men iaf så var det ju SM i helgen, det gick inte så bra. Jag vet inte vad det var med oss, ond demon som besatt alla spelare och gjort oss opeppade. Tyresö visste vi ju att vi skulle förlora mot, elitlag. Guif va bättre än jag hade trott, men att vi nästan förlorade mot Härnösand, skämmit... Tur att vi kom ikapp från underläget med typ 8 mål(!!!) och vann. ha haaaa.
men jaja, får glömma denhär helgen och ta nya tag till Kopparcupen den 2-4 januari, då jävlarns!

och btw, jag blev matchens lirare mot guif, den ni!;) fick en tröja och pepparkakor. Är inte ett big fan av pepparkakor.... men iaf, nu ska jag kolla lite bloggar, har över 200 nya inlägg-.- !!!!!

orkar inte hämta sladden och lägga in bild själv så de fick bli googlebild.
Fast de ska stå A-Ungdom elr ngt sånt ist för Juniorer....


IDOL

Erik va inte min favorit först och hans stil är inte precis vad jag brukar gilla, men han e FETT bra! Jag får rysningar när han sjunger fan. Visst han e lite fruktig, men vem fan bryr sig?
Fast Calle va inte dålig han heller på vinnarlåten, fast gillar inte hans stil så ERIK SKA VINNA! ;D


SMS-samtal mellan Becca & Kingen

Becca: Kollar du idol? :D
Jag: aa ;) dudå?
Becca: Aa jag med, vilken JÄVLA frukt erik Är vill våldta han eller nått

hahaha vilken gobit hon e xD

katt

Tjena =)

Gick upp 7.00 idag för en ful temadag om fördomar, jag har inga fördomar.. Skittråkigt va de iaf, de enda som va någorlunda bra va på sista grejen vi gjorde så va de en snygg kille som höll i de;)

Men kom typ nyss hem. Ska försöka ta ork till att börja jobba med företagsekonomin, fast jag måste vänta tills jag har fått ett svar av mamma om vad man ska göra, fattade inte-.-

Ska nog kolla lite greys och ta ngt att äta, fett hungrig


Ensam hemma

Good morning

Vi gick upp 7.00, blev uppsatt hår så behöver inte så mkt tid då. Nu sitter vi i skolan och ska ha företagsekonomi och sen får jag dra hem igen, skööönt, ska nog sova. B-man drar till Sälen ihelgen men jag stannar för jag har SM lördag och söndag.
Jag fick ett sms kl 5.02 i morse av mamma, hon och pelle har kommit fram till Dubai nu, fyfan, jag ville också åka med:(

Men nu kommer tha teacher och jag, becca och hedvig behöver verkligen göra klart vårt arbete idag så, shosho!

hit vill man ju inte åka, nej nej...



Avatar-premiär nästa fredag!

Efter skolan, dvs nu, ska jag å beccis kolla lite på stan efter julklappar och becca ska få sin present också. Vi måste stanna kvar till iaf 17.00 då bion öppnar för vi måste hämta ut biljetterna till premiären av Avatar 3D den 18 december, fett kul de ska bli, aldrig vart på en 3D-film förutom på typ Cosmonova haha.. Men nu ska vi kila, jalla:)



Becca tha stripper


Snabbt inlägg innan lunchen

Sitter i skolan och ska dra till lunchen nu. Ska bara uppdatera om min lite different klädstyle idag. Körde på businesswomanstilen;)

kavaj, t-shirt med lite bling på och "hög" kjol.


hahaha jävla röta xD



haha dyeah, skön jävla röta dedär asså xD

tja mest glömsk i världen

Tjena

Nu är jag back on track i Uppsala igen. När vi kom fram me tåget gick vi upp i skolan och lämnade väskor och cashade till Idre, så nu har man något att längta till!

Retard som jag e så glömde jag mina väskor i skolan, FAN! kom på de på bussen hem, men pappa ska komma snart så då åker vi förbi skolan och ser om det är ngn där så man kan hämta dom. Jag har mina träningsskor där så bäst för dom att ngn e där annars kan jag inte träna... eller jo förresten, jag tar mina gamla, men dom är fula och smutsiga-.-

B-boy drog till gränby c för ett tag sen, skulle köpa lite grejer. Jag frågade om hon kunde köpa åt mig å men då ville hon att jag skulle följa me ist men orkade inte, fast hon gick me på de sen ändå !:D

men nu ringde pappa så jag ska gå ner om 5 min, jalla

Hollywoodsmile here I come!

Hejsan hejsan

Knob kom nu å e ivägen för tangentbordet å drygar sig-.- Men iaf så åkte ju jag å becca till Falun idag, hela fucking dagen höll mina ögon på å sved för jag va(är) så trött. Vi skulle kolla efter klänningar till Thorengalan ("haha") men satsar på Uppsala istället. Falun måste vara Sveriges tråkigaste stad, värre än avesta fan.. Grått å dystert, usch.

Men iaf så har jag bokat en ny tid den 1 februari då ska ngn komma å kolla om mina tänder e klara och bestämma om jag ska få ta ut den här plåtgrejen eller inte. Blir galen annars..

och imorn tar vi tåget som går 10.30 ngn gång tillbaka till Uppsala och hem till the room of horror.
Nej nu dör mina ögon. hejdddddåååå

Hämta b-man och sen falun

Godmorgon

Nu sitter jag fixad jag mamma kom nu tror jag så nu får jag skynda mig. Men hörs efter falun.! TJoooo

kör lite different hairstyle idag;;

när tandställnignen är ute kanske ni får en ordentlig fulingbild, hatar whainiga fulbilder-.-

falun imorn (idag?)

Tjena, jag ska snart försöka sova, hatar när man måste tvinga sig till att sova när man ska upp tidigt bara för att man sov länge... Ska upp typ 8.00 tror jag, sen hämta becca vid 10.00 och sen till tåget och falun. Vi ska spänna tandställningarna, haha kul de två dudesen åker till falun och spänner tandställningarna tillsammans.. hmmm-.- hoppas på att snart få ta ut den, dom sa 6 månader för typ 4 månader sen, det räcker nu jag har haft den i 2,5 år. I 2,5 år har jag inte kunnat skratta in public utan att tvinga igen käften och skämmas, i 2,5 år har jag inte kunnat flina ett ordentligt flin på bild, och ser man en bild när man gör de blir man äcklad, nej fyfan för tandställning, tar dom inte ut den snart gör jag de själv! seriöst.
 
Nej usch nu blev de angry talking och tankar här. jalla godnatt

filf i 28 days, viggo mortensen

sry för dålig uppdatering

Tjena, sorry för att jag inte uppdaterat, va för pist igår så hade absolut ingen lust och idag har jag bara segat och kollat på film osv.
Så ja inget gjort idag, mamma och pelle va å kollade på hus i västerås idag, dom planerar att flytta för nu när varken jag eller syster bor i huset längre tycker dom att de är för stort och det behövs göras massa grejer som att byta ut fönster och sånt. Så istället vill dom antingen bygga nytt eller köpa ngt. Jag har inget emot västerås, det är ju ändå inte jag som ska bo där, fast då kmr man ju inte tillbaka till avesta så speciellt ofta.. Men dom tyckte iaf att de va lite slarvigt gjort, typ att altanen va fult gjord och det fanns bara tre små sovrum, inget stort. Fast jag tycker att de är fint =) 








Är på deprimernade humör just nu :(

Ja jag är då inte på bra humör idag, jag å becca skulle ha dragit ner till Q och sen efter hängt me på ferre. Men eftersom beccas hår failade ville hon inte gå. Nu har hon färgat de och de ser bra ut men hon har och hinner inte fixa sitt lushår så de blir inget. Hade ju kunnat gå med ngn annan men om jag skulle gå vill jag gå med becca, definitely! så de blir inget. kul!-.-

Istället blir det att tröstäta choklad och kolla första Johan Falk filmen. Hade mkt hellre gått ut....

"jag just nu"...

poor becca ;(

Jalla,
jag har legat i sängen hela dagen och har inte precis haft ngt å skriva om drf jag inte har uppdaterat.

Imorse va beccis hos frisören och skulle fixa svarta slingor i håret, och EFTER att dom hade färgat sa dom att svarta slingor på blont hår blir grått. Så nu är beccis inte på bästa humöret, inte håret heller för den delen... Hon håller på /har färgat håret mörkbrunt just nu. Men beccis, tycker inte du ska va ledsen, du passar asbra i mörkt hår. Vet att du vill ha blont med slingor, men.......

nu blire lite pics på en dark B-man








Träning om en timme

Tja!

Ligger hemma i älskade sängen och ska snart iväg på träning. Mamma ska skjutsa mig till johanna innan så åker vi tillsammans.
Men nu ska jag byta om och sen drar jag, yo.



Ja det där skulle jag ha lagt ut innan jag drog men de glömde jag ju bort när jag fick bråttom haha.
Spelade med damerna, Johanna var där men Cicci och Stina dissade (jag bryr mig inte om stinas skadade ben) :( Och träningen var inte så kul. Visst jag var bara med som "gästspelare" så han måste ju få träna sina egna spelare och dom va mitt inne i ngn spelargrej elr va han sa men att jag gärna fick komma och träna med dom när jag var i Avesta =)
men nu ska jag kolla lite dator, chop

On tha train

Nu sitter vi på tåget hem till min knobido and co. Tänkte bara uppdatera lite nu innan jag ska snoka bloggar, det kan ta ett tag, har inte kollat på hur länge som helst, jobbigt-.- Sen måste jag ringa steffe och säga att jag inte kommer på träningen, ops:$ kanske kan träna med avesta idag.. fast vad ju inte vem deras tränare är nu, dom har ju bytt osv och hempa, gamla tränaren, har slutat... Får fråga Johanna;)

jalla;)


Lunch sen hem

Walla, sitter i skolan och har just slutat, vi ska dra å käka nu, sen köpa en mascara och sen till tågstationen och köpa biljett, sen kan vi bara vänta....tåget går 12.29. jalla!:)

två andys ;D

Hem imorn!:D

hajj,

efter skolan drog jag å beccahästen till friskis och svettis. Var inte alls på träningshumör men tog en 20 minutare på springbandet och sen hem. Duschade, slöade, åt och kollade the fog när vi kom hem, chill somfän.

Och right, vi svängde förbi Camilla företagsekonomiläraren innan vi gick hem och fixade lite saker så nu "slipper" vi vara med på föreläsningen på fredag så vi kan åka hem imorgon istället. Eftersom vi slutar 11 imorn hade vi varit tvungna att vara kvar 24 h till, och orka-.- Hedvig i vår grupp är snäll och tar anteckningar åt oss=)))

Men nu ska vi sova, aströtta haha, skulle egentligen sovit för en och en halv timme sen-.- men NATTI=))

nyfixade naglar, nagellacket heter "emoblack" ;)


Muntlig redovisning

Tja,

jag å becca har precis haft muntlig redovisning om Catrine Da Costa-mordet. Fy va skakis man blir när man står där uppe, tur att det va mörkt hahaxD Men det gick väl rätt så bra faktiskt, inget å klaga på haha.
Vi sitter nu och lyssnar på dom andra som redovisar, fast dom snackar rätt tyst så man hör inte vad dom säger-.-men ska lyssna nu bre, höres!

oj gangster

haha lite fail med bilden där -.-


teater om mobbning

Hejsanhejsan,

Sitter i sängen just nu och har precis kollat klart på ett avsnitt av greys anatomy. Ska iväg på träning om typ 10 minuter så passar på att uppdatera nu och kanske kolla lite bloggar.

På svenskan ska vi göra en teater om mobbning, typ en blir mobbad, en är mobbare, en hänger med mobbaren osv, och sen ska vi visa upplösningen. Jag hatar att spela teater... Det är skämmit och jag kan inte hålla mig för skratt, haha men man får ju försöka. jaja hejdå ;)


pircingen försvann:(

och just ja, igår när jag precis hade kommit ut ur duschen och kollade i spegeln såg jag två småröda hål där piercingen hade setat. En kula hade lossant sen hittade jag staven med en kula på på golvet i badrummet. Så jag fick gå till piercingaffären och köpa en.. haha fan rädd jag blev xD


datorkunskap

Tjena, har precis vart å fetat oss på lunchen och nu börjar lektionen så tjopp!=)


drar strax till bussen

godenmorgon, härligt att sova till 10. elr nästan då, kunde inte sova så länge haha xD
men vi ska snart dra till bussen och skolan, men ses in schuul. yo!


RSS 2.0