Hem till Avesta snart.

Tjenare.

Har kommit hem och packat lite och duschat. Vi vann, fast de va inte en särskilt kul match. Vi spelade inte så bra, eller spelet var väl ok men det var en massa slarv, tappade bollar felpass stegfel osv. Det är kul att lira lag men då ska det vara med stil haha. Vi vann iaf med 10-26.
Efter matchen var det tillbaka till Väsby och ha brottarträning. Jag e fett seg nu haha. Man lökade ju typ sönder.

Men nu ska jag fixa ihop alla grejer och sen kommer pappa och hämtar mig. Hörs när jag e tillbaka i Avesta sen!


What the f?

Godmorgon!

Jag gick upp 9.40 och har fixat mig lite, tagit på matchkläder och ätit. Ska gå till bussen om 10 minuter.

Och WTF!? Jag skulle steka ägg imorse, jag skulle ha två kvar men i kartongen låg inte jävla ägg, nån jävel hade tagit dom. Så då fick jag ta Beccas (sry dude, hon får ersätta de...), och sen när jag skulle ta macka låg de en lapp på dom "Jag ber om ursäkt för att ha ätit en av dina mackor... Jag ska ersätta detta nästa gång jag är hos ????? /Puss ????? ????? <3"

Haha asså wtf!? Baxa mina mackor sådär?? o.0






Haha det e ju party

Helt slut nu fan, har tvättat städat och tagit bort kletet på mitt bord som Becca de äcklet skulle ta bort, snuska.
 
Låg och kollade Borat när jag hörde massa röster, och sen musik, så då sket jag i de, satte på musik och det var då jag började städa, och packa. Sen skulle jag ut och hämta disktrasa och så var det massa boois därute haha. löl.

Nu ska jag hitta på ngt, jalla!

Och det enda man tänker på är när jag och Becca kommer tillbaka till Uppsala och går på klubb och shakar ass!


Spotted! Lonely Girl.

Sådär ja! Nu har jag varit ner och slängt in tvätten i maskinerna, skönt att få bort de.

Nu sitter jag helt loner lyssnar på musik och har inget att göra, ska kanske kolla lite film sen, eller fråga lägenhetskompisen om jag får va med henne och hennes kompisar, haha not.. Nej det blir att bara ta det chill idag och ladda inför matchen imorgon mot Ceres (Norrtälje, haha de e fan där hon som bor här i lägenheten med oss bor, kom på de nu haha). Om det nu är ett lag man behöver ladda inför haha, förra gången (jag var ej med, det är Upplandsserien) BSK mötte dem vann vi med 39-8.

Okej, ska akta så det inte blir en bok haha. Hörs!

Haha inte riktigt lika fixad som igår..-.-


11.53

Godmorgon, klockan är snart 12.00 och jag och Becca har tvättid, fast Becca åker hem snart så det blir bara jag som tvättar. Jag ska iofs hem imorgon men det är lika bra att ha rena saker med sig hem så slipper mamma haha.
Nu ska jag rensa vilka kläder som ska tvättas och vilka som får tvättas hemma. Hoy!


Hahaha 10.000 visingar!!



Vad finns det för snuskhummrar där ute egentligen?!


Nattklubb nästa!

Tjena, nu e vi tillbaka, elelr kom för en timme sen kanske. Vi gick till Panini som planerat men retardsen hade ju fan inget, vi frågade vad som var i en varmrätt av fyra och då sa hon att dom inte hade de två i mitten, vilka var de godaste, så då drog vi. Letade runt lite och satte oss till sist på Tzatziki. Käkade kyckling med grekisk pasta och grönsaker och så nå ostfyllda pirogliknande grejer. Och sen när vi skulle gå hem så gick vi förbi en klubb och vakterna bara "Tjejer går ni inte åt fel håll". Haha fett kul, men vi hade inte mer pengar på oss så det får bli en annan gång, wiii. I Avesta kan man ju bara glömma att komma in, och gör man det skulle det bara vara någon fuling som skvallrar att man inte har fyllt arton än..

Men är fan rätt trött nu så ni ska slagga. Godnatt och hörs imorn!

Stämpel från förra gången vi kom in på krogen hähä, har glömt att skriva de. Kul var det iaf, vi dansade till gamla godingar som Summer of 69 osv.

Från idag, inte vacker bild..........och Becca är tönt och tvingade mig sudda hennes ansikte...

Nu skiter vi i smoothiedieten och drar ut!

Japp, ut och äter. Vi ska till Panini och käka kycklingfilé med cous-cous, med mozzarella som förrätt, can't wait! Hela den här veckan har känts som när man har druckit och vaknat upp dagen efter och varit helt tom i magen. Fyfan, nej nu blir det MAAAT!




Godmorgon

Idag är ska jag till skolan och göra ett spanskaprov jag absolut inte kan.. Jag fick typ 3-4 sidor som jag skulle kolla lite på och ett papper, men jag har ju gått med spanska 1 gruppen för dom har haft bättre tider. Men efter praon när vi byter schema så blir det att gå i spanska 3 gruppen, jag har inte lärt mig ett skit.. Får hoppas att det blir verbgrejer och böja och sånt, det kan jag iaf haha.

Nu ska jag bara ta av mig morgonrocken och på med jackan, skorna och iväg till bussen. Becca ska till gymmet medan jag gör provet. Men nu får jag snart bråttom, hörs!

Kul att det ser ut som att man har grönt/gult hår -.-

Gästbloggning från B-man Aka Kingen

cha cha bloggläsare, haha ;)

BECCI HÄR
p-girl har stuckit på träning och jag hörde att det pluppade på facebook, någon snuskig random turk som skrivit så jag fick lov att skriva att han skulle shut up, mohahah

jag gör ingenting.. chillar, är kissnödig, osv osv ...
men, åter till min dator, seya aroound MEJBI



The Blind Side

Alltså, den här "bara dricka smoothie"-grejen har lönat sig, har gått ner nästan 2 kilo sen i måndags då vi började, boyah!

Jag har legat i sängen hela dagen, bara gått upp för att göra smoothie och drilla. Becca stack till gymmet efter 12.00 någongång och jag kollade Johan Falk, sen när hon kom tillbaka har vi kollat en film som heter The Blind Side, asbra! Handlar om en kille som är hemlös och får flytta in hos en rik familj och han visar sig vara bra på amerikansk fotboll typ. Rekommenderas!

Jag har träning klockan 19.00 så jag ska ta och klä på mig och fixa mig lite så ska jag ta bussen ner till tåget. Men vi hörs, hoy!


Paradise Hotel

Tjenare!

Det blev inte ens nå donkenjobb, eller Burger King tog bara emot en, så den platsen får Becca ta som sista utväg eftersom jag har i Avesta.

Jag har nyss kollat gårdagens avsnitt av Paradise Hotel. Och fan! Fredrik åkte ut, en av dom snyggaste där (jag vet han har toffs, not my style). Men Pontus då?!?!?! Dude, vafan e de me han haha, står och har videoblogg med kamerorna xD Nu blir de snoka bloggar, sho!


Det blir donkenjobb för oss..

..om vi har tur. Jag och Becca har varit runt överallt och försökt få tag på en praoplats, finns ingenstans.. Nu efter samhällen ska vi till donken, max och burger king och så får vi hoppas att vi får där... suck!

Jag och Becca efter praon.


Which Backstreey Boy Is Gay?

HAHAHA den här är väl en gammal goding, jag kommer ihåg när man hade såna här låtar som hemsida på kamrat.nu hahaha xD


Snart tillbaka till skolan

Halloj!

Efter inlägget igår var jag in på BSK's hemsida och såg att vi hade match, haha fail jag trodde det var träning. Så efter skolan drog jag hem och packade och iväg till tåget. Vi spelade mot Spånga som vi förlorade mot med 3 bollar förut, då vi var på hemmaplan och hade domarn emot oss som fan. Men den här gången gick det super, vi vann med 13-24.
Och jag fick GÅ hem igår också för jag missade bussfan och nästa gick inte förrän om en halvtimme! Hemma kl 23.00 och då var det bara att sätta igång med matten.

Så har haft matteprov idag alltså, gick bra. Är hemma nu för Becca gick inte till skolan och nästa lektion börjar inte förrän kl 11.55.

Töntig man ser ut när man ska vara seriös...

Så självklart kommer en snygg bild också!

We're so hot! hihihihih

Tjenare, det var ett tag sen.. Om man inte uppdaterar på en dag blir det att man typ skiter i det helt..-.-

Men nu e jag back on track, jag och Becca kör smoothiedieten i en vecka haha, få se om det ger resultat. Vi var på IKEA igår och köpte en våg och en termos (till smoothien), vi var in på Elgiganten också och kollade iPod-högtalare, hittade värsta perfekta med lite bas också! Det blir, jag Becca Bulgarien iPod+iPod-högtalare=love.

Nu ska B-man träna klart på dataprovet och sen ska vi äta dricka lunch.




14 januari 2010

Halloj!

Vi vann matchen igår! Jag spelade inte nå bra den matchen och vi hade två avbytare. Vi ledde med ett mål, sen 10 sekunder kvar så gjorde dom mål, sen fick vi upp bollen till mittlinjen och lite över halva planen skjuter jag när det är typ 4 sekunder kvar och målvakten ska sparka unden bollen men missar, HAHA, så jävla skönt! Vassunda, in your face! Men jaja nog om det.

Becca dissade skolan idag för hon var trött, den svikaren.. Så en lektion om marknadsföring och sen hem igen. Jag har ingen träning idag för att vi hade match igår. Och jag skulle ju ha tagit med mig cykeln när vi gick hem igår men skitlåset hade fryst så det gick inte att få upp!

Vi har typ nyss kollat på en film (Waiting, som inte verkade ha någon handlig?) och käkat soppa som vi köpte på Coopen idag, så kaggarna är glada. Nu blir det att kika ikapp lite bloggar och sen sova kanske. Vi ska till skolan imorn för att snacka om prao eller något, jag och Becca har inte skaffat någon praoplats än... Eller jag har en i Avesta men då kommer jag inte kunna komma på träningarna, så bättre om jag kan få en plats i Uppsala.

Nu blev det en bok haha, hej och godnatt, här får ni ett par bilder!




Min dator är fixad!

Hejsan,

Vi sitter i skolan just nu och har precis slutat spanskan. Nu har vi en lektion kvar, en seg lektion om politik, TVÅ timmar och en kvart! Fy, man vill ju bara gå och hänga sig själv..
Men jag har ju fått tillbaka min dator också! Jag trodde det skulle ta hundra år för han som fixar datorerna kan vara ganska seg, men jag fick tillbaka den direkt när jag kom imorse

Och idag är det match, B-man och jag ska GÅ hem efter skolan för att hon ska följa med på matchen och inte kan springa. Så då passar jag på att ta med mig cykeln tillbaka som har stått vis centralen sen innan jullovet..

Men hejdå, ni får ett par heta bilder också!

Haha mina axlar ser ut som dom e 2 meter breda xD


Heldag

Godmorgon!

Har inte skrivit på ett tag höhö... Vi har fixat oss nu och ska dra till bussen om 10 minuter. En heldag idag blir det, enda heldagen i veckan.

Match idag också, mot Vassunda i Knivsta, B-man hänger med och kikar, hon har inte kollat på en match på ett par år, de apnyllet...
Men nu ska skorna på, shooo

(Har lämnat in andra datorn hos Lars nu så inga snygga bilder)

Tråååååkigt!!!!!!!!!!!!!!!

Nu feta efter pizzan har vi fixat oss, Becca har färgat sitt fula hår också och snart ska vi dra till Gränby och köpa virke och sen ner på stan och fixa pinnar åt B-man och sen till hennes dude. Ska blir kuuuul.

Jag är extremt uttråkad nu, och kan knappt skriva pga lösnaglarna, medans B-man fixar sig. Becca snuskar sig i camen också..:S


Fel med inläggen?!?!?!

Det e något fel me inläggen som jag har skrivit, det ser ut som om jag har skrivit me stora bokstäver elr ngt....!! GAH!

haha och jag och Becca beställde nyss pizza på hemkörning, vi orkar inte gå en meter och vi är HUNGRIGA, så 2 inbakade margaritas med sås anländer om ca 30-40 minuter. Usch fetton...-.-


Provat på solpalatset!

Ja just ja, jag å B-man drog upp 09.00 för vi skulle sola. Jag e så jäkla blek så det e äckligt. Man ser mycket fräschare ut när man e brun, så nu blir det till att steka en gång i veckan. Vi ska försöka hitta Open Sun då istället, vi letade lite men ingen visste ju vart de låg...-.-

Men nu e jag rätt så nyduschad och ska vänta lite tills håret torkat och sen ska vi börja fixa oss!!

Körde på helt ofixad där haha.. osnuskig bild...-.-

Miniferre ikväll

Hellooo,
Tillbaka i Uppsala då. Becca och hennes moma kom och hämtade mig igår och skjutsade tillbaka oss. Vi fick trycka i bilden hade så mkt grejer. Nu är det överfullt i lägenheten... Iaf när vi kom fram så drog vi dirr till Gränby, jag bytte foundation och Becca köpte en. Sen blev det Coopen och köpa tacogrejer och sen hem. Vi hade tänkt kolla på film till tacon men de va nå fel, sladden man kopplar mellan datorn och TVn förde inte över ljudet fast de har funkat på den andra datorn...

Men ikväll blir det miniferre, vi ska hem till en av Beccas dudes. Blir väl kul får man hoppas :)




RIP min dator
Shus!
Blev ingen packning igår, tog de idag istället. Beccis och hennes milf kommer och hämtar mig om ca 40 minuter.
Pappa var här lite innan 12 också, vi drog till American (:$) och käkade. Sen nu när jag kom hem har jag packat. Packning e överskattat haha, när man ska åka utomlands brukar folk packa typ en vecka elr ngt innan, de räcker med dagen innan.... jee. Och så har jag städad, dammsugit och moppat (blev tvingad).

och btw MIN DATOR HAR VIRUS!!! :O:O alltså andra datorn. De står att mina personliga filer är hotade och massa, blir ju rädd. Det är skoldatorn det e fel på. Tror de va jag skulle ladda hem en film och den sidan va helt nersmittad. För efter de så kom de upp massa att jag måste köpa virusprogram för att mitt hade gått ut. Helluuu de e skolans dator... Jag har den avstängd nu för jag vågar inte göra ngt med den men jag får gå till Lars, skolans datageni, sen.

Men iaf HEJDÅÅÅ!!

Ni får bara vinnarbilden, orkar inte ladda upp nå mer, finns MASSA...

Tillbaka till Uppsala

Tja! Det var ett tag sen...

Jag har haft tankarna åt helt annat håll än bloggen. Har bara legat å slappat nu efter vi kom hem från cupen. Jaaa, cupen... VI VANN!! Vi vann hela skiten haha, lite nice elr! Orkar inte gå in på detaljer, men de va fett kul iaf, vi fick medaljer och ngn glasgrej. Första gången jag var med på Kopparcupen och sista gången min årgång fick vara med.

Ja, det har ju inte hänt så mycket i livet de här senaste dagarna så det finns inte så mycket att skriva haha. Jo, jag var och köpte snowboardfodral och foundation idag. Fail av mig, visste inte vilken färg jag hade på min foundation så jag chansade på att jag hade "00" men såklart när jag kommer hem ser jag att de va "02" jag hade...-.-
Och imorn (idag) så skjutsar B-mans parents hem hos till käraste Uppsala igen. Blir lite kanske till att fira sen på lördagen antagligen, kul.

Men nu ska jag käka ngt, e fett hungrig och tvätta nyllet och kolla ngn film, sen sova. Kanske packar lite också, vi ska inte åka förrän 16-17 så jag packar de mesta imorn. Pappa kommer också, så vi ska käka lunch och chitchata lite hähä.

Men kebab på er, jalla!

(bilder från cupen kommer senare, jag har inte dom på denna dator)

Etta i gruppen!!

Tjenare!

Har spelat klart gruppspelet och vi vann gruppen! :D Vi hade spelat oavgjort mot Huddinge, och vi hade lika målskillnad, så då räknades flest mål. 71 fina mål :D

Så nu möter vi Härnösand i A-kvarten imorn kl 07.10. Vi vann mot dom i SM med en boll, fast vi var inte särskilt bra då.... och VARFÖR är A-slutspelen tidigt???? Annars brukar första A-matchen vara efter minst 11.00 typ.... jäjä, vi kom ju upp idag, även fast Jossan och Madde skrek å hade sig för spökena på rummet xD haha.

Jag hade tänkt å ta "massa" bilder från cupen men min kamrea har försvunnit spårlöst! Jag hade den här på hotellrummet i soffan men nu e den inte här.........!"!!##.r ef aew

Lite bilder kommer här iaf








Kopparcupen!

Tjenare!

Det blev ingen uppdatering igår, orkade inte, var helt död..
Nyårsafton började iaf hemma hos Mimmi, jag och Johanna fick skjuts dit. Sen gick vi till en fest som låg i närheten, kul mkt folk man kände igen. Och sen taxi ner på stan. Där va det hur mycket folk som helst man kände igen, vart man än kollade var det ngn. Efter det blev det sova och sen hämta grejerna hos syster och sen hem och ligga död hela dagen.

Idag är det Kopparcupen! wiii, mina armar känns fortfarande lite smått döda men det ska gå ändå. Vi möter Huddinge 94or idag och imorn möter vi Malmslätt och Avesta Brovallen! Fett kul att lira mot sitt gamla lag haha. Okej det är många 94or med där, men några 93or från det gamla laget e med :D Sen sover vi på hotel också, skönt att slippa släpa på sovsäck och sånt jobbigt.

Men nu ska jag ladda in lite nya låtar on tha mobile phone och sen ska vi åka och möta laget som kommer och hämtar mig vid Dalahästen. Herrrrrrå!


RSS 2.0