Boattrip

Igår hängde jag med Bebbe och hennes familj och åkte båt. Solade badade grillade och åkte båt. Kind of fun! :D(Y)


Två till bilder från Sthlm

De lidlade sig så de gick inte att lägga in dom i förra inlägget. 





Sthlm dårå!

Mjo, idag var me and B-man i Sthlm. Första besöket blev hos Taj Mahal. Langade ett löshår drog vidare och kollade runt lite. Skulle egentligen inte köpa kläder den här resan men de blev ett inkik hos Gina Tricot och två T-shirts. Ett missförstånd senare satt vi på salongen aka Afro där B-man skulle göra och har gjort cornrows i luggen.
När vi satt på trappen vi Plattan såg vi ett gäng folk stå under tak där vid Plattan och vi gick fram för å kolla. Då va de bilder på Michael Jackson och lite ljus å sånt och dom spelade hans låtar och några dansade och showade skills..
 
Han som dansar längst är kass, men de kommer en gobit på slutet ;D




Före


Efter



inte-vilja-vara-snygg-gamer 2

me like =)

Lillsjön fo' sho

Si si, idag cyklade me and Bebb till Lillsjön. Kortare än till Utsund men fan så mkt jobbigare-.- Vi låg på bryggan och solade och så kom de några fula ungar och hoppade och plaskade PRECIS där vi låg! ÅÅH dåligt arg man blev. sånt går en på de sista nerverna...

 

Mimmi Perzon ---> blogg

Fredag

På fredag, Stockholm. Jag och Bebbe ska passa på och ta ett litet besök hos Taj Mahal. JAG VILL HA LÄNGRE HÅR!! :D Sen har Bebbe bokat tid hos ngn frisör där borta för hon ska göra CORNROWS ;D

INTE mitt! xD

Today...

... har jag inte gjort ngt speciellt. Lånade Bebbis silverschampoo och det blev bättre. Tänkte synda lite och göra kladdkakemuffins (A)
Imorgon tänker jag åka ner på stan och köpa ljusa slingor. Jag vill ha lite mer vita slingor i.

Men jo allt har jag fått håret ljusare:D


Tisdag

Jaha, igår var me and Beccis och badade i Utsund. Svider lite på axlarna nu, men who the hell cares? man blir ju brun. Hur som helst blev Bebbe lite naughty och visade lite för mkt kanske..

Jag VET att jag har ett fult skratt, ja..-.-
Yeah, your dirty aight!



Efter den cykelturen drog vi ner till stan för att köpa tacogrejer och hårfärg, har blekt det lite för att få en ljusare nyans. Sen blev de tortillachips i ugn. Allt för tisdagen :)



*VAAAAA?!!! Är det så mkt fett i den här skiten?:S*

Ok jag ljög

Aaa, cykel var ju inget alternativ, men nu är det så att det ska vara fint väder imorgon och jag vill till utsund. Så imorgon, eller idag då, ska jag och becca CYKLA till utsund för att bada och bättra på brännan lite. Det värsta med att cykla är inte att cykla dit, det är att cykla tillbaka.. man är trött och vill hem + att man brukar inte vilja vara där så länge heller så då är det bara att sätta sig på cykeln och cykla de där 2 milen hem igen.. But it's worth it, jag har inte tränat på jättelänge, jag känner mig äcklig och bigbutted :(
Måste bara lägga till att låten Moonriver i Breakfast at Tiffany's som också spelas i Sex and the City är chillmode. En klassiker and not really my style, but I like it!

(Som sagt har jag inget liv just nu så inga bilder)

Mjaha mjaha

Det var kul i Näs. Lite för mkt drama bara...
Just nu händer det ingenting i mitt liv så jag har inte så mkt att komma med och det enda jag gör är att fortsätt vara beroende av SEX AND THE CITY. Jag tog inga bilder igår så de blir inget;)
Jag ska se om jag ska ta moppekort också. Lite efter med det men nu när det är sommar vill jag kunna åka till Lillsjön eller Utsund utan att vara beroende av bil. Cykel är inget alternativ...
Hoy!

Midsummerfun

Okej, fest Ellen med klassen sen Näs sen tillbaka till Ellen och sova. Hinner inte skriva så mkt, ska snart till becca och ut till Ellen.
Hoy!

Song of Today
 

Kim Cattrall VS Michael Jackson?

Har har suttit och kollat på MASSOR av avsnitt från Sex and the City och kan inte undgå att märka att Samantha Jones (Kim Cattrall) vid vissa tillfällen liknar Michael Jackson... Kanske en gemensam mamma, eller pappa? ;)


Michael?


Kim?

Uppsala imorgon

Imorgon ska jag till uppsala och göra matte- och engelskatest för att se om jag kommer in på skolan. Är inte nervös, det kommer nog att gå bra :)
Har inte gjort någonting alls idag, men det är iaf fint väder för första gången på länge. Kanske ska gå ut och sola ett tag om det inte är för kallt...

Sen vill jag tacka Erica och Tina för att de var och är såna bra lärare :')

Yes, betygen

Mitt mål var 300. Fick 290-.- Förra betyget var 260 så jag har höjt mig med 30 poäng, är iaf nöjd :)



Bild, MVG
Engelska, MVG
Hemkunskap, MVG
Idrott och hälsa, MVG
Matematik, MVG
Spanska, VG
Musik, VG
Biologi, MVG
Fysik, MVG
Kemi, MVG
Geografi, VG
Historia, MVG
Religionkunskap, VG
Samhällskunskap, VG
Slöjd, VG
Svenska MVG
Teknik, VG

Skolavslutningen

Här kommer bilder från avslutningen :*


Skolavslutningen


Klassfesten











puuuusssss. ÄLSKA 9C <3

ÄLSKA 9C

Igår var verkligen JÄTTEKUL! :D Jag älskar verkligen 9C. Men vi får ha några class reunions, det måste vi! Lägger upp lite bilder från igår senare, orkar inte nu för jag ska se film :)
pusspuss

Avslutningsmiddag

Idag var en av de sista gemensamma kvällar 9C har tillsammans. Det var kul även om maten kanske var lite lame. Jag är hungrig;)
Hejhopp här kommer lite bilder!


Jag ÄLSKAR 9c! <3

fixar

Fixar om min blogg lite, så har ingen header nu men den kommer=)

Look of today

Lite bilder på vår väg till å-dal och på våra heta outfits:D






dragkamp över ån. haha det luktade inte gott om dom sen xD

HELL YEAH!!!

VILKA VANN LEKARNA OM INTE 9C?!!:D fan vad vi är KING! lätt bästa klassen. Man blev på riktigt bra humör över den där segern:D:D Sen tror jag bara det var avundsjuka som gjorde att vissa skrek "HATA 9C", men vi vet och ni vet det, NI ÄLSKAR OSS. Efter den överväldigande segern åkte jag becca asta och ellen hem till ellens pappa innan vi skulle åka  till å-dals dragkamp. Kind of fun;)


Kingarna innan lekarna

Kingarna efter segern:D

Sådärja!


Här är den, er efterlängtade video!

Länge sen, igen....

Ett tag sen jag skrev;)¨
Har haft klassdag idag. Marie slog i huvudet i dörren och glömde att hon inte fick klottra på skåpen. Det blev sanering för hennes del, *evel laugh* Tjejerna förlorade tävlingen vi gjorde så vi fick stanna kvar och städa lite. Killarna kom med våra nya snyggaste skoltröjor också. Sen drog jag och becca på billigaleggingstill9ornaslekarjakt. Drog först till: Coop, hm, åhlens, hm, lindex, b-young, hm och till sist vero moda, där vi inte trodde att de skulle finnas men där fanns de:D Sen blev de solariet, vänta ett tag... Ellen kom, *suck* gillar inte den tjejen........................ Jorååååå klart jag gör ;). Hon drog in på 2an och vi tog 4an. Efter ca 1h var det att gå ut i de tråkiga vädret till bussen.


(Video på Maries sanering kommer. Håll ut!)



"Minst 2 av lagmedlemmarna med en kändis"

Nya leggings till 9ornas lekar och schnögga skoltröjan. .... Dåligt brun man ser ut i det där ljuset...

PS. Min sistah hade studentbal i tisdags =)

Long time no see

tjaao.
Har inte uppdaterat på ett tag nu, har inte orkat/glömt.
För några dagar sen fick jag reda på att det inte skulle bli någon Management-linje på Thoren BS så då var allt piss. Vet inte alls vad jag ska göra. Om jag ska gå på Thoren så finns det fortfarande Business-linjen kvar men den är typ SP och jag är "sämst" på de ämnena, är mkt bättre på NO ämnen än med språk... Jag vill INTE bo kvar i Avesta så NV här var INGET alternativ, och jag måste gå en linje som jag får inackorderingsbidrag på så jag funderar på IB, international på Katedralskolan. Jag har inte sökt det programmet men mother har ringt och dom sa att det fanns platser så det är ganska lungt, jag måste bara åka dit och göra nå matte- och engelskatest.
Sen är det min B-day imorgon 8 Juni. Jag har inte önskat mig någonting.. nuförtiden önskar man sig ingenting längre. Det blir det de blir, pengar kanske, det accepteras alltid ;)
pusshejjjj=)


(har inte tagit nå bilder alls så jag lägger in en gammal på beccis rumpi :))

Temadag #1

Idag sov jag sista dagen i systers lägenhet. Skönt att få komma hem. Igår va sista riktiga skoldagen och nu idag ons och  tors kommer de vara temadagar, valde hemkunskap=) skulle laga lite saker från europa. Va på syslöjden imorse för jag ville göra klart min klänning innan vi slutar..



egengjort klänning=)


Nu äre Paris Hiltons new BFF och desperate på G ;)

RSS 2.0