At work!

Tjenare, det var ett tag sen!

Jag sitter just nu på Outokumpu marknadsföringavdelning på mammas kontor. Hon är på möte just nu men kommer tillbaka till lunch så jag slipper vara själv haha.

Dom har just fått igång en dator här som jag ska sitta vid. Jag har min egen också men för att komma åt intranätet måste man ha en av deras datorer.

Men nu ska jag inte sitta här och slöa. Hörs!


haha får inte bli busted med att slöa!


En sak till, jag och Becca var hos tandläkarn igår. Min mittlinje där upp är sned och det ser helt inva ut.. Förra gången jag var där sa hon att det inte gick att fixa för att det var för många tänder på ena sidan och om man drog ut så var man tvungen att dra ut där nere också och att det skulle bli ful profil då. Men igår var det en annan läkare som sa att det gick att fixa, så imorn ska jag och dra ut en tand, kl 14.30 tror jag det var. Hon sa att jag kanske skulle få lov att ha den 1 år till men att dom skulle försöka skynda på det.  Men jag har hellre tandställningen 1 år till och får fina tänder resten av livet än att ta ut den nu och skämmas. Nu när jag har haft den så länge ska det fan se bra ut!


RSS 2.0