Tallinn update

AAA nu har jag lite tid över att uppdatera om kryssningen ;)

KRYSSNING DAG 1
Vi tog tåget till Stockholm, lökigaste! slog i foten i ngn grej där så har fetaste blåmärket på foten nu:( Kom fraM till hytten, vi skulle ha 4-hytt egentligen med fick 2-hytt, bättre.. Käkade kievkyckling på ngn rysk restaurang. Fett men asgott! Fixade oss för kvällen och intog taxifree.







Sen drog vi ut på deck och hmm. Vi tog oss en sväng förbi Starlight Palace och där fick vi höra att Hallick Fredde hade fixat nå Arbogaboys som vi skulle bjuda på champagne, jaha ja.. "Tjena grabbar, tjejerna vill bjuda på skumpa!". Snacka med dom och drog upp till Ibiza Club sen haha.








Men fuck stick!....



KRYSSNING DAG 2
Vaknade upp 1,5 timme innan frukosten stängde. Fick skynda oss somfan och ner till buffén, som inte var för oss för tillfället.. Tillbaka til hytten fixa klar oss och drog sen ut till Tallinn stad.  Va inte spec kul, provade lite trashskor och kolla runt lite. Drog sen tillbaka till hytten och tog en powernap. In i duschen och sen käka på buffén. Vem såg vi då om inte Mark Levengood haha;) Tog en liten smygbild men vart inte så bra, vill ju inte att han ska se, fan va pinsamtxD
Sen drog vi till Starlight Palace igen blev busted och drog sen ut på deck. Träffade nå andra dudes från huvudstaden den här gången. Snackade med dom sen Ibiza Club, igen.










haha ett par gaymäääns som precis hade blivit förlovade! :D


KRYSSNING DAG 3
blev inge mer än att åka hem.
Såg Krillebooi då också, shit va liten! Fan smal som en sticka och j*vla dvärg!:O:S haha


och just ja, bilden på Markie får jag inte glömma ;D
jag vet dålig bild, men vet man att de är han så ser man haha ;)


Så, nu vart de uppdatering av bilder så jag tror Gates modem hackar sönder haha xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0