Till Öregrund och Gräsö nu!

Tjoho!
Klockan 18.00 åker vi iväg med tjockisarna och firar midsommar. Hemma på lördag och då åker vi som sagt till Alanya! :D



TURKLAND HERE WE COME!

Hellooo, sitter på baksidan och njuter av kvällssolen, snart kommer tjockisbecca hit, FF ya know haha, mami girl e i Finland och Pelle the boy e i Degerfors.

Imorn åker vi tillbaka till Uppsala för på torsdag åker vi med retardsen till Öregrund till nån ö jag inte kommer ihåg vad den hette... Packa ska vi också göra för på lördag efter klockan 18.00 någon gång åker vi till ALANYA!!!!!!!!!! :D:D:D:D wooohohohohohohoooo, funny ey?


Avesta today

Tjo, nyss hemkommen från eken cup som gick, sådär..... aja. Ingen träning imorn så drar hem till Avesta idag istället för på tisdag/onsdag. Ska duscha och fixa mig lite sen dra till Gränan C och köpa kläder, har verkligen inga så de får bli lite påfyllning, speciellt nu när jag åker med B-man, hennes milf och filf till TURKIET! Tror de blir Turkiet iaf, drar en sista minuten, hoppas kunna åka på söndag senast för jag ska iväg till Partille Cup den 6e.

Och fail jag gjorde imorse.. Glömde att jag hade cykeln på stationen och precis när jag skulle dra kom jag ju på de och inga bussar gick de heller. Missade tåget och samlingen så fick ta nästa och sen pendeln och tunnelbana till Gubbängen ist. Första gången jag åker själv haha, lost jag kände mig...-.-



Back in b

Hola everybody, har vart borta ett tag nu. Kommer inte precis ihåg allt som hänt senaste tiden så lägger in lite bilder ist, sen ska jag försöka skriva lite oftare hehe. (några stycken iaf, internet segar helvete!) (ÄH SKITER I,blir galen, tar de nån gång när internet e ok...................)




RSS 2.0