Spanish

Sitter i skolsn och ska snart ha spanska. Fick reda på resultatet på samhällsprovet, 31/40 poäng = G. De är jag nöjd me med tanke på att jag inte tränade nå mkt alls haha.

Men iaf så ska jag hem till Avesta idag. Mamma har beställt tågbiljett på samma tåg som hon kommer med från stockholm, vagn 3 plats 37 xD 18.37 kommer tåget till uppsala så då får jag komma hem till knobbelurius och korven igen:DDD Åker hem på lördag igen eftersom det är match kl 17.20 mot skuru, nice de=)

Men höres, jag och becca är fett snygga, förutom att jag ser ut som en nunna haha;D


Slutat en timme tidigare

Så då va skoldagen finish, nice. Har just haft svenska och redovisat, hemskt säger jag bara! haha jag skakade i hela kroppen. Fast som tur va skakade jag inte på rösten så som jag brukar när jag redovisar, kanske kom ngt lite då och då. Skönt att ha det avklarat iaf.

Nu ska vi strax dra till stationen och ta en av cyklarna hem (båda våra cyklar står där för att jag har cyklat ner dom dit och sen har jag fått skjuts hem efter träningen ngn gång och sen igår också), men bara en för att fettobecca inte orkar ta en av cyklarna och cykla så jag får skjutsa henne. Och jag måste få hem iaf hennes cykel innan jag drar hem till Avesta imorn efter skolan. Min cykel kan jag ta ngn annan gång.
Men nu ska vi kila cyyyyaaaa..



Telefonförsäljare

Gutendag
Var somsagt i Tierp igår och mötte pappa. Sen kom jag på den smarta idén att ha kunde sova hos mig i Uppsala. Så vi drog till coop och köpte lite candy´och kollade sen på Hitch på 3an.
Han åkte hem imorse och jag drog till skolan och mötte upp becca på Subway så fettot kunde köpa en sallad.
Och just ja, imorse kom det två tanter och skulle prata om allt dåligt som händer i världen och sen sa hon "Ska vi tillåta det? Ska gud tillåta det?" och då höll jag på att börja skratta.. Okej om hon ville prata om vad vi ska göra åt de men att hon sa om gud ska tillåta det, de blev för mkt. Som tur va började dom skratta åt att de va mkt oväsen utanför så då kunde jag skratta ut xD

Sen hade vi engelska iaf och fick reda på av en i klassen att man kunde gå till ett ställe och fråga om jobb som telefonförsäljare (en sån där jobbig som ringer och frågar om man vill köpa grejer), så vi gick dit efter lektionen och fick ha en intervju. Sen på måndag kl 14.00 efter skolan ska jag på utbildningsgrej och sen har man 10 provdagar så dom får se hur det går för en. Sen kanske man får lite cashflow;D shea! så tack för tipset Sofie;D(Y)

Nu ska jag snart, om ca 25 min, dra ner till centralen och iväg till väsby. Jag orkar inte-.- är så trött, vill bara lägga mig och sova!!! jaja what to do..


Asbra andra halvlek!

Tjosan!

Spelade somsagt mot Skånela idag. Vi var lite sega ibörjan och hamnade lite efter och så. men i andra halvlek gick de asbra! Vi blev mkt bättre i både försvar och anfall, så den halvleken vann vi med 2 mål:D Fast vi förlorade själva matchen är ju en annan sak haha-.- 27-19 vart de. Men jag tycker att det va en bra match och vi va bra, det var faktiskt mot ett av de bästa lagen i Sverige i sin ålder.. Nästa match mot dem tar vi!;D

Just nu sitter jag på tåget mot Tierp. Skulle ha åkt ända till Gävle för jag skulle sova där men de gick inte för kattis, pappas fru, åkte itne till öland + att hon är sjuk och jag kunde tydligen inte sova där ändå.. weirdo, så nu ska jag möta pappa i tierp istället och vi ska åka till en av hans dudes så jag (löken) kan få duscha.. jaja, vi höres tonajt aj tink.

kingen yesterday

Glömde att säga att..

..jag är back in Uppsala. Tidigaste tåget som går imorn går försent så jag var tvungen att åka tillbaka idag.
Så nu chillar jag här och ska kolla lite gamla säsonger av Grey's Anatomy , de blir nice.

Sen imron ska ´jag spela match, mot skånelas 94:or som tydligen är ett av de bästa lagen i Sverige, creepy.. Och jag har nackspärr. Min nacke gör så jäkla ont, får hoppas att den är bra tills imorn. Men nu ska jag kolla på Greys så cya! jallakebab


Favorit(er) i repris(er), del 1

Tja!
Har just kommit hem från stan med sis å mami. Fick med mig vanliga strumpor och sportstrumpor hem, behövligt.
Ska ner sen till k-hallen och kolla handboll Avesta Brovallen - Härnösand. Ska blir kul de, fast hade hellre sätt matcherna imorn mot rimbo och tumba men ajaaaa, what to do?

Nu ska jag passa på att lägga upp lite gamla bilder som jag sa att jag skulle göra, det är ingen spec tidsordning på dom (vissa bilder kan vara upp til 4-5 år gamla) de orkar jag inte fixa. Kanske att jag lägger upp i någorlunda ordning för jag har bilderna i mappar, typ "gamla bilder" "nya mobilbilder" and so on.. Och kom ihåg, jag vet att vissa av bilderna är riktigt fula och hemska, men det är det som är kul och själva idén med det här;D Okej, here it goes

tänkte vi börjar med en gammal klassiker
(och det kommer bli mest bilder på becca eftersom det är jag som har bilderna och alltså då jag som tagit dem också)



ganguro giiiiirl


robinwannB









var osäker på om jag fick lägga ut denhär för beccis "innan tandställningständer" syntes










så avslutar vi del 1 med en söt bild på bebbi=)


var tvungen att dela upp det för det blir för långt annars och jag hinner inte mer nu. Del 2 kommer nästa vecka;D








Old pictures tomöra?

Aaa, ett sista inlägg innnan jag ska kolla klart på filmen Brokeback. Har kollat på idol och en film, Red Eye, nu på kvällen så har inte sett klart, men nu ska jag.

Jo iaf så satt jag och kollade igenom lite gamla bilder, FYFAN va ful man va hahaxD Men tänker lägga ut lite random bilder imorn tänkte jag, väcka lite minnen hos vissa. Hoppas beccis inte blir för tjurig för bilderna som antagligen kommer upp på henne, men bebbe, dom är iaf gamla haha;D

Men var bara tvungen att lägga ut denhär bilden, kunde inte sluta skratta när jag såg den!;D
(observara lilla knoben som nästan mosas av becca)

SM i Kopparhallen

Lite tidigare sa mamma att Avesta Brovallen, mitt gamla lag, ska spela SM i Kopparhallen imorn, så jag tänkte åka dit och heja, nice då får jag träffa mina fulingar:*
Så kör hårt tjejer, jag vet att ni vinner med min spirituella närvaro!;D haha lol-.-

haha shit aboo va små xD
iofs är det bara 4 st på bilden som fortfarande spelar handboll, johanna, cicci, me å lillstina;*


BP1A

fan va glad man ser ut då, not.. Känns som man drar till världens smile men ändå ser man ut som en unge som inte fått sitt lördagsgodis-.-
Aja, spela roland("ha ha")..


maraton

Tjena!
Kom hem sent igår och gick dirr å la mig. Båda kissikatterna kom på en gång haha;D

Idag har jag bara chillat och haft lite Jake Gyllenhaal-filmmaraton, två filmer där han är maniac (Donnie Darko & The Good Girl) haha. Ska se Brokeback Mountain nu också, han dör i den om jag kommer ihåg rätt, precis som i dom andra två filmerna haha. Han gillar väl att spela roller som dör på slutet? xD Men en mumsbit är han iaf:D


Städtant ms L

Mamma har antagligen landat nu, sen ska hon vänta på väskan å allt sånt ni vet. Hon sa att hon skulle komma ca 16.30 hit så jag tänker städa lite smått nu för senast hon va här var det inte särskilt nice.. Inte nu heller, "massa" kläder och saker överallt..

"träningshögen"

kläder, mer än det ser ut... slängde upp dom på stolen imorse. Låg på golvet också innan, nasty

HAHAHAHAH abooo

Tror folk gillar rumpa?


sen vet man ju inte vad man ska tycka om dehär...



Här kan ni kolla om ni också gillar rumpa.

Jag som brunett

Satt igår och kikade igenom lite bilder och hittade lite från när jag var brunhårig. Det var iofs inte spec länge sen då.. Brukar alltid vilja bara brunett när vintern kommer, känns mkt snyggare haha;) Men jag kommer inte att färga det det här året iaf. Och skulle jag någon gång vilja ha mörkt hår så kommer jag att tona det, aldrig färga. Är så jäkla svårt att få det i en bra blond färg sen..

asta, becca and me. Becca också som brunett/svarthårig.

Grövelsjön, då vår största sysselsättning var att sova..

Skolan ngn gång i vintras


Lonelygirl

Nu sitter jag här hemma i sängen, precis hemma från skolan. Värsta nice med bara en lektion idag, slutade lite innan 11.00 tillochmed:) Hade företagsekonomi och har just fått en uppgift man ska göra, typ hitta på en företagsidé, och jag tror jag har en idé. gr8;D

Käkade ingen frulle imorse, var faktiskt inte hungrig. Brukar typ spy av hunger annars haha. Men nu gör jag iaf lite mackisar och ska kolla på Svenska Hollywoodfruar och väntar på att mamigirl ska komma hit. hhihihi byyyye

Avesta imorn

Tja!

Jo imorn, det är bara vi på Thoren och två(?) till skolor som inte är lediga imorn, nå studiedag eller ngt.. seeeegt. Fast de spelar ite så stor roll, slutar ändå vid 11.00:)

Mamma kommer hem från Torneo, Finland, imorn och kommer till Arlanda 15.30, lite tidigare än väntat så hon kommer till Uppsala sen skjutsar hon mig till träningen och sen åker vi hem till Avesta. Ska bli nice att få komma hem. Saknar min Knobido och korven så mkt:') Sen somsagt ska en gammal barndomsvän från när vi bodde i Hyssna (mellan Borås och Göteborg) komma till Avesta från Kolsva(?) dit dom har flyttat, Kulkul.

Becca sover nu, jag ska också sova snart fast är inte spec trött, tog en nap på typ 2 timmar när jag kom hem från skolan. Så nu ska jag kolla klart på första avsnittet av Svenska Hollywoodfruar och sen sova.

Nattinatt

Bebisar!<3
Ni kommer inte få en ensam stund när jag kommer, hähähähä *evil*




haha, vilka gobitar;D





Hejhopp

Sitter in school nu på spanskalektionen. Har samhällsprov senare idag som jag inte riktigt vet om jag kan, han sa bara åt oss att läsa 19 (!) sidor.

Imorn ska jag hem till avesta. Mamma kommer och hämtar mig efter träningen påväg hem från Torneo:) blir kvar till söndag. Sen blire lite partey med sis och en gammal friend från hyssna=)

Drog förbi Wayne's efter maten och köpte en chai latte, gottigott. Fula vi är, fast inte becca, hon ska bli modell!:D:D haha

Walla jag pluggar!

..not.

Sitter nu på s k "pluggtid" innan träningen för att jag ska kunna göra klart svenskan, men icke sa nicke. Becca är så extremt ful att jag inte kan koncentrera mig, fan vilken ful unge-.-


Freaky Friday med chirrar å gottis

Jag har haft sämst uppdatering den här senaste veckan typ. Aja, ibland har man såna perioder då man bara inte orkar..

Iaf har jag varit på cup idag, Håtuna leken hette de, hade ju nästan rätt?;) Vi forlorade mot ett lag två gånger och oavgjort mot de andra laget. Vi är bara 3 lag i vår grupp. Så om vi vinner mot dom som vi spelade oavgjort mot så går vi till A-slutspel antar jag?..

Jag har f*cking ont i mina lår! Gjorde MASSA benövningar på träningen i torsdags så har världens tränignsvärk i låren nu. Inte som man brukar mitt på utan typ på utsidan och insidan. Jag kan knappt sätta mig ner för de gör så ont, lol vilken klenis jag är haha;D

Me and Beccis drog till affärn när jag kom hem och köpte lite chirrar och gott. Så nu har vi fetat oss till Freaky Friday och nu ska vi sova. Jag ska upp typ 07.45 eller ngt och becca ska också upp rätt  tidigt för hon ska springa fatass..



Min mobil är borta!...

...och upphittad;) mamma skrev ett sms imorse; "saknar du din mobil?". Då va det en tjej som hade ringt till mamma från min mobil och sagt att hon hittat den på centralen, oups! Ska iaf ringa henne sen så vi kan mötas. Mamma säger att jag kanske ska ge henne ngt, jag bara; "som vad?! jag har inga pengar" haha nej de kan hon glömma, vilken fattig elaking jag är..=)

Nu ska jag å Becca iaf till Gränby C för gummisaken i mixern som gör att det inte läcker hittades i min mun helt strimlad.. Hur f*n kunde den ploppa in i mixern och sen bli mixad, wtf..:A

Sen ska jag vara med på en handbollscup den här helgen också, skulle egentligen inte vara med för 94-95orna skulle spela den cupen, men några 93or och en 92a ska vara med för de är så jäkla många skjuka och skadade. Tror den heter ngt liknande med Upptuna leken typ, ngt med "leken" iaf. Inte lika bra lag som i Stockholm men ändå bra. Jag ska dra till Sollentuna idag och sova hos Jossan i laget för samlingen är 06.30 så då slipper jag gå upp så tidigt och Beccas mor och far kan sova i vår lägenhet då också;) Sen blire att feta imorn när jag kommer hem, nice=)

sminkad bara på ett öga, det andra ser ut som de hänger ner till golvet-.-

haha min första "dubbelhakabild" ;D shea

FYFAN VA ÄCKLIGT!!!

Jag säger bara kolla inte dehär om ni intevill spy............


fixArn

Sitter hemma från skolan, vi har bara en lektion idag men den blev inställd, kul, vi hade kunnat ligga och sova nu..-.-
Men nu är iaf tillsyn här och fixar lite grejer som va lidl. Sen hade vi inget duschdraperi och när jag och mamma var på ikea hade vi tänkt köpa ett billigt för 39:- som va hade kunnat ha sålänge tills vi fått ett nytt. Sen nu när han kommer ser man att det är ett sånt billigt för 39:-, plastigt och äckligt, gult.. Det fanns andra snyggare färger-.- lidl..

till: Tjejen i främsta raden..

Jag tror att du har missuppfattat lite grejer? om du tänkte på "speciella blickar" så menade jag de blickarna som man ger när man tycker att ngn stör å så typ. Även jag ger dom så de va inget mer med det. Det var ju inte DET, alltså ni/du som va kul, utan situationen.. Om det var ngt annat du tänkte på så kan du ju ta det FACE TO FACE, eller hur? det ger bättre effekt, jag lovar.

Guten morgen!

Godmorgon, sitter här fixad och klar att ta bussen till skolan snart. Skönt att vi inte börjar förräns 12.40 då;) Vaknade av mig själv 09.30 och va inte de minsta trött, nice.
Idag slutar vi 17.00 sen är de träning som papibooi skjutsar mig till för han kommer upp till Uppsala från Halmstad.

Jag hoppas på att kunna hämta ut min skoldator idag också. Lämnade in den för att han skulle ta bort så att man va tvungen att vara admin på allting men när jag va där förra veckan så hade han inte fixat de.. vad har han betalt för egentligen?:A

Nu ska vi brusha tänderna och sen till skolan och käka, fattiga studenter som vi är;)

hoy!

Dålig uppdatering...........

Hello dudes, sorry för KASS uppdatering. Har inte haft tid/ork att uppdatera. Kan ju skriva lite om Kulturnatten? som inte var spec rolig då iofs.. Drog iaf till stan, gick till stadsparken träffade några och sen va de uppträdande vid Burger King, folk från Gottsunda elr ngt som uppträdde, faktiskt bra för att vara B haha;D Sen skulle vi ju komma in på en krog också, provade bara en som jag tror att nästan alla kommer in på haha. Drack ju inget för jag hade matcher dagen efter så de kändes onödigt att prova ngn annan, kul om man hade kommit in på värsta roliga placet och sen kan man ändå inte "leva fullt ut" där inne haha;) De får bli ngn annan dag, ska vara ngt på höstlovet tror jag? om inte tidigare;D men drog hem typ "astidigt" och sen dirr i säng.

Idag hade vi tvättid 08.00-12.00 och eftersom vi har sovmorgon till 11.30 så hann vi tvätta lite, eller rätt mkt grejer så nu är garderoben fylld igen. Hade bara en lektion idag skönt..

Sen kan jag säga till de Domarhags/Karlfeldtselever som läser detta att maten är typ hundra gånger bättre här på Thorén än där, inget flott i såsen här inte;D

Kulturnatten Uppsala

Kulturnatten!:D

Så hemma från första dagen av cupen och har vart de ett bra tag nu. Gick inte så bra, elr det gick ganska bra ändå.. Det har kommit massa nya till det här laget och vi måste spela ihop oss, dethär var första riktiga matcherna tillsammans för flera stycken.

Men nu ska vi iaf till stan, eftersom det är Kulturnatten idag!;D Blir kanske till att försöka komma in på krogen och sen lite dans kanske? hähä nice blire iaf=)

fedt heta or what? haha lol;)

Ny mixer

Shalla!
Jag och Beccis va nyss i gränby c och skulle hämta ut ett recept på apoteket, sen kilade vi in på expert och hitta en fett cool mixer. Köpte den och drog sen och köpte lite frukt till smoothies och sen lite homer-presenter till Beccis daddy Krillebooi.

Nu ska vi mixa lite och sen se om de går ngn nice film, chea!=)

nice va?;)




//arga guzzar i 80a :@

Godmorgon? inte för mig å beccis inte.. Vi skulle äntligen få tvätta för vi såg att de fanns en tvättid nu kl 12.00-15.00 men så har snorungarna som har tvättat innan inte tagit bort sitt lås på dörren så vi kommer inte in. Trosorna börjar ta slut och strumporna är redan slut, nu måste vi ju handtvätta! vilka j*vla retards, damn vad arg jag blir..

Nu har vi skrivit en lapp till dom när dom äntligen hämta sina saker..
okej vi driver lite då så vi inte ska verka som världens damp haha;D

Powernap

Hejhejhejhejhej..
Kom hem från skolan vid 14.00 kanske.. Sen kolla lite bloggar och sen blev jag typ värsta trött, så tog en powernap, asskööönt. Nu är jag j*vligt hungrig och ska ta nån macka och sen äre iväg till träningen=)

kolla vilken ful kompis man har...


första RIKTIGA videoinlägget!

Mjo era fulingar, nu kommer ett videoinlägg:D makes your day huh?;;

jallakebeb

Skolfotaó idag då. Och vi har övat lite poser, visst är vi söta? :)

090909

Walla brursooor!
Keewlt att de är 09-09-09 idag, fast inte så länge till hähä;D

Men iaf när beccigirl va å handla tröja så va vi inne å kolla på Monki och då ser man en hylla där de står rea 20:-. Så alltså 20:- för byxorna i hyllan. Okej de fanns SKITFULA byxor där men hittade ett par gråa chinos. haha dagens fynd? LÄgger ut bild sen för nu ska jag fixa lite och sen sooova:) hooyyy!

omg...

Heöj på de! (accent)
Kommit hem från en irriterande dag på stan. Becca kunde inte hitta ngn tröja till imorgons skolfoto, antingen för kort, lång, ful, enkel eller för konstig. Sen hittade hon helt vanlig svart från Gina, inget spec.. vilken idiot-.-
Men iaf, idag på sammhällslektionen, vi har en gubbe som heter Roger som lärare. Han är väl schyst, men kan vara lite nonchalerande.. Sen har vi några fula ungar i klassen som alltid ska snacka å så och han sa till dom sen satt en av dom å sa "Roger, Roger" med en ful ljus röst, och GUD vilket utbrott han fick!:O Seriöst, de va de värsta jag sett! Han dunkade i bordet och skrek "Hur kan det vara så kul att trakassera en lärare?" och massa mer. Okej, det va inge kul men jag kunde knappt hålla mig för skratt. Dom va hur töntiga som helst och respektlösa och massa mer men de va mest "situationen" eller vad man ska säga.. Tjejerna längst fram satt och kollade bak med sina speciella blickar och GUUUD jag höll på att dö!!!! Ville bara skratta som en tok men de gick inte för då hade han spankat mig.. haha men nu ska vi till gränby c och köpa lite stuff, BUS bl a..

Dåligt f*cking ful hon är!!



Hola señoritas!

Sitter på spanska 1 lektionen och har en liten rast. Har spanska 3 på denhär lektionen för att jag ska kunna sluta 11.00 imorn istället för ett 4 timmars hål. funny ey?


HAHAH men guuuud

Sitter på svenskalektionen just nu och läraren snackar om att de är bra att veta nyheter och säger att man kan knäcka folk med att man vet och sen säger han jag menar inte att man ska knäcka andra med att säga "din mamma e en hora" haha fan kunde inte sluta skratta, fan vilken skön människa;D


MEN SKÖÖÖNT?!

Vi har slutat tidigt på datorkunskapen så nu börjar vi om 40 min typ och sitter å chillar med darorn, hihihihihi=)

btw, chai latte är beroendeframkallande-.-

Justde! Chai Latte..

..är fan de godaste jag smakat! Jag å Becca drog förbi Wayne's Coffee efter lunchen och skulle se hur de smakade för "alla" säger att de är så gott, och de va de. Kryddat te med ångskummad mjölk. MUMS!

Nu sitter vi i skolan och ska ha datorkunskap, hoysan!=)




Dresscode & Facelook

Chaaao,
har inte vart spec bra uppdatering de här senaste dagarna, har inte hunnit/orkat. Köpte en lång cardigan/kofta på vero moda igår, glömde ta med kameran och BUSSKORTET som va de viktiga jag skulle ha med och fylla på.. Sen imorse skulle vi fylla på de så vi gick med klackar och väskor till gränby c men så ser jag när vi är framme att korthelvetet inte är där! FYIHELVETE va irri man blir-.-

lång kofta, Vero Moda 229:-

facelook, körde på fläta i luggen idag, känns mkt fräschare och mer natural..

Back to GC

Hoy everybody..
Me and Becci girl ska bicycla iväg till gränby c och fylla på mitt busskort och kanske drar förbi gina och fyller på garderoben med ngn snygg tröja. Man köper typ aldrig kläder haha, har ju inte råd när man är en fattig student:(
aja hejdå..

ska ta lite kort också kanske?=)

On our way home

Wzup!
Skönt att man bara hade ne lektion idag då hähä;D Sitter i ett tomt klassrum och väntar på beccis som hämtar ut sin dator=) Vi ska snart pysa hemmåt..

Becca ville inte lägga ut bilden så jag fick klippa lite i facet..-.-


Höga skor och vindruvor<3

Drog iväg en sväng till Gränby C när Becca kom för hon skulle köpa skor. FAN vilka snygga skor vi hitta! Ett par 13 cm, svarta med nitar, blev ju typ 2 meter med dom haha;D Hade jag inte redan vart lång skulle jag använda klackar hela tiden.. Sen blev de en sväng förbi coop och köpte ett pack vindrovor som va så goda att vi tog en sväng till och köpte ett paket till:$ Nu sitter vi och väntar på att klockan ska bli 21.00 och sen kolla film med J-Lo.

Och nu tycker jag att de börjar bli dags att dra ut på stan på helgerna! Fan astråkigt att bara sitta hemma men man känner ju ingen här riktigt än.. Det är Kulturnatten nästa helg ju, men jag har Stockholmscupen som jag ska på.. Kulturnatten är på lördag men vet inte när cupen är, hoppas den är på lördag och inte kommer hem alltför sent..




Snorungar!

Usch vad jag hatar barn som skriker och låter! Just nu är det några fula ungar här utanför som låter så jag blir gaaaaaaaalen!!! Har satt datorn vid bebbis högtalare och dunkar lite musica. FU på ungar!

fast den här ungen är väl en liten gobit?;D

walla

Tjaaa alla nu cyklar jag till coopen, själv:(

Mys med film och gott

Är hemma från träningslägret i väsby, kulkul. Träffade en tjej i laget som jag inte hade träffat, haha hon skrattade åt precis allt xD Och fyfan va irri! Jag åker Upptåget till väsby och då när vi var vid arlanda flygplats så säger d
gubben i högtalaren att det var tågets slutstation för det va fel med växlar och signaler i väsby så det gick inte att komma in till stationen. Så alla fick gå av sen ringde jag mamma å tränarn och sa att jag var fast på arlanda (man måste visa biljetten när man kommer upp för rulltrapporna eftersom arlanda flygplats tar betalt i biljetterna till arlanda) sen tog jag rulltrapporna upp och där var det en tjej som skulle till väsby och två fagots mellan 17-19 år som skulle till sthlm. Så skulle hon väsbytjejen fixa lite om hur vi skulle komma till väsby å hon ringde SL och frågade om man fick ersättning om man tog taxi. Tanten från SL va seg elr ngt så jag, tjejen och fagotsarna delade taxi till väsby ändå. Tjejen betalade och sa att om inte hon fick ersättning så skulle hennes jobb få betala eftersom hon va påväg till jobbet. Dedär fagotsarna hade tydligen haft värsta otursdagen och sen så gick ju inte tåget fram till väsby så då skulle dom missa lite av Håkan Hellström (blä) som dom skulle kolla på på grönan.. haha kul dag då? men schysta var dom iaf=)

Och just de, den där saken igår i väsby var ngt som hette Eldfesten, massa thais som dansade och typ ngn kör och "Väsbys hetaste band" haha fyfan va värdelöst de va. Sen gick vi med facklor och stog vid stranden och FY det gick 2 fjortisar där, den ena sa ngnting om att vi gick med facklor, sen sa den andra "hette de fackla" åååååh va dom leker retard. Hatar såna som leker att dom inte har ngt innanför pannbenet. Sen hade dom tydligen gått å frågat ngn i laget om de va ett luciatåg, what liksom? :S

Men nu ska jag iaf snart cykla till affären och köpa chirrar och dipp, blev så sugen efter igår när äckelbecca hade, å sen kolla ngn film med Drew Barrymore som går på 3:an kl 21.00, nice.

abooo nu blev de mkt text, men tyvärr ingen bild eftersom jag inte hittar min fula sladd-.-

Och becca din fuling, du har ställt dina äckelgrejer med dipp å så på mitt nattduksbord och sen ser man att det är soprent på ditt bord. Nu ska jag ställa min godisskål på ditt bord och spotta i din säng! usch din äckliga flicka..


16.47

Har följt med becca till affären och hon har köpt chirrar ist för mat de fettot.. Jag som är nyttig värmer lasagne:)
Klockan 18.13 ska jag ta upptåget till väsby på den där thai- och raketsaken då vi ska vara parkeringsvakter. Sen sover jag ju där för det är träningsläger med samling 09.00.

Beccas chirrar är asgoda, jag fick smaka, med dipp :'(

hon överdriver eller posar inte dendär/detdär tuggan/hugget!:O

Tummen upp för nya tjejen

Ja den nya tjejen kom som sagt. Hon verkar asschyst. Är 16 år och går samhäll-media. Hon var inte spec blyg och vågade snacka, skönt! Hon har iaf åkt hem och kommer tbx på söndag.
Nu ska jag fixa håret lite snabbt och sen ska vi dra till affärn för bebbi girl ska köpa lite foood

My goooooooood, ny tjej på ingång

Han från elevhemmet ringde nyss och sa att den nya tjejen skulle komma till dom och hämta nyckeln om 15 minuter. Flög upp ur sängen efter de och in i duschen. Det var nog den snabbaste dusch jag ngnsin har tagit, gick nog på ca 3 minuter haha. Men ska föna håret och klä mig fort nu innan hon kommer, vill ju inte se ut som stryk!

Ledig idag

Sho!
Igår packade vi kartonger i ca 3 timmar, man får så jäääkla ont i hälarna av att stå så länge. Tog sen tåget hem och drog till godisaffärn och köpte massa godis och sen kolla CSI Miami.

Imorse när vi vaknade såg vi en lapp i köket:

"Louise och Rebecca....
Så här äckligt får det aldrig se ut!
Fullt av gammal, äcklig disk, överfulla sopor som luktar osv...
Är inte detta åtgärdet innan fredag kväll kommer ni få en skrivftlig varning och om det upprepas kommer ett städschema att införas.
Om ni inte visar att ni kan sköta boendet kommer ni inte att få bo kvar på Solsken.
// Jeane (TILLSYN)
Alexander har nu flyttat ut. Ny elev är på gång."

PIIIIIIIIINSAMT OR WHAT?! hahaha va hade inte städat eller diskat och becca hade bara tryckt in soporna under diskbänken den jäveln.. skämmit somian haha. Och han Alexander, vi vet inte om han flyttade pga stökigt i köket eller inte, han kanske längtade hem? haha men om de va disken så kunde han väl säga till själv och inte springa och tjalla? bitch han har inte varit här på typ en vecka och när han va här så säger han inte ens hej. Dummer;) Hoppas att den nya är en tjej som förstår eller en kille som inte är så blyg..




abu back

tiep fedt heta, <3 på oss


sho bre, sitter i skolan

Yo!
Sitter i skolan och har världens hålhour så jag och becca chillar järnet och försökt göra videoblogg men jag kan inte sluta skratta när vi gör de så det går inte så bra, plus att massa folk går förbi så de är skämmit..
Iaf så har vi packning idag igen och Becca ska följa med, gr8! Har förberett och köpt sallad till tåget dit eftersom vi inte hinner hem. Måste nog gå lite tidigare också:)))

plocka ihop din egen sallad, 60:-


HAHAHAH men herregud, det rimmar ju? xD
sitter å kollar i Uppsalas skolkatalog..

Videoblogg

Okej, det är inte riktigt en videoblogg då, men en video är det iaf haha;D


OMG jag blev påkörd av en buss idag!!!!

ASSSÅÅÅ ABOOOO! det va en j*vla buss som körde på mig idag!!! Jag och becca gick typ på kanten av trottoaren och så här jag Becca typ dra snabbt efter andan och i samma sekund DUNK så får jag en jävla backspegel i huvudet!:O Blev fan livrädd! Dom som gick bakom mig gav typ ett chockande ljud men inge mer (tur att de bara var "gamlingar" i närheten och ingen pinsam haha). Bussen körde asnära kanten och jag var typ påväg att vända mig i samma sekund jag fick backspegeln på mig så jag såg hur jävla nära bussen va.. Sen körde busschafförn in åt sidan och sa med typ ingen orolig röst alls "gick det bra?". Jag gav honom bara världens mördarblick och sa kanske ngt liknande med "är han helt dum i huvet eller?" och "j*vla idiot?!" brukar inte säga sånt åt folk sådär bara då men FÖRIH*LVETE HAN KÖRDE PÅ MIG!!!!:O:O:OOO omg vilken idiot:S


Första inlägget på hela dagen

Tja alla
Har just kommit hem från Väsby, vi har packat varor och vikit kartonger. Herregud jag skulle lätt vinna en tävling i att vika kartonger!;D Nej men de va för att tjäna pengar till laget, så det var ju bra. Ska dit imorn också. Sen på fredag är de nå grejs där borta med thaimat och raketer? haha. Vi ska iaf vara parkeringsvakter där å så. Sen sover jag hos en i laget eftersom vi har träningsläger med samling 09.00 på lördag.

Skolan då.. hade matte på morgonen, lärarn verkade schyst, lite tråkig kanske, menmen. Sen va de historia och vi har världens tjurigaste gubbe!:O Ryter gör han också.. Tur att vi har den filfiga svenskaläraren som jämnar ut de, hähähäh;D

habibi igår

Duschcremen anfaller!

Imorse när jag stog i duschen ramlade Beccas duschcreme ner i badkaret (vi har duschen i badkaret här) och rakt på min häl. Gjorde svinont och sved men tänkte itne mer på de. Sen skulle jag gå till bussen och kände att det kändes som jag hade världens skavsår på hälen. Och nu när jag skulle visa becca hur hennes creme hade skadat mig såg jag blod på strumpan. Kul att en duschcreme gör så man börjar blöda-.- ha ha




Becca är rätt så klumpig tkr jag;


Jag + Videoblogg = Sant

Mjo, när jag nu har en fungerande cam så kanske det kommer upp ngt videoinlägg lite då och då. Har ett som jag och Beccigirl gjorde idag, iofs säger jag bara "Tjaaaaa bloggen" och får lite dubbelhaka, men jag har inget internet till den datorn så jag kan inte skicka och inte har jag ett USB-minne heller. Men kanske om jag kan fixa det i skolan imorn på deras närverk, det skulle ni också gilla va? haha;D


Äckelturk-.-

Usch, jag och Becca hade klivit av bussen och börjat gå hemåt när bussen åker iväg och vi ser en äcklig turk sitta och glo med ett äckligt smile, fyfan j*vla gubbe! barn hade han också:S usch fan blir så äcklad, vill bara slå dom äckliga gubbrna som glor! Andra bryr jag mig inte, kanske tänker lite fan va diskret-.- Snyggingar får glo, jag glor ju på dom;; hähähähä


Computah baby

Tjjaaaa!
Hemma från skolan. Idag tog jag som sagt bort leverfläckar, 4 st. Skulle ha haft träning idag men vågar inte träna för jag tog bort en precis vid skulderbladet typ och det svider som in i h*lvete! Känns som de kommer spricka upp om jag skulle svinga armen haha

Becca mötte mig vid centralen och sen drog vi till skolan och fick skåpnyckel, fick överskåp:D skönt, fast de är i den andra byggnaden och skåpet är rätt litet.. Vilka är det som har skåpen på våningen högst upp som är så stora?-.- Vi skulle få våra datorer då också men det vart försenat eller ngt så jag och bebbe drog till Troja och käkade Pela igen, asgott!=) Fick iaf datorerna (inte becca som inte har underskrift eftersom hennes föräldrar är utomlands) och tror dom är rätt bra, inge tunga eller feta så de är bra. Den har iaf en fungerande webcam så nu kommer ni få heta poserbilder på mig, det gillar ni va?:)

disgusting! men nu är dom borta:D

okej, inte fräsch bild men enda jag hade från Troja..


Designtävling

Tja jag är med i en designtävling..

05.33

Så, nu ska jag bara borsta tänderna och packa ihop träningskläderna, som jag måste ha med mig för det är "tidig" träning så jag hinner inte hem efter skolan, och sen dra iväg till bussen mot centralen. Cya when I get back!=)

*Zzzz*

Herrgud jag är vaken nu.. Sitter nyduschad och är astrött och hungrig:( Becca har snackat i sömnen och frågat om jag har tagit bort hennes mobilnummer, jag säger till henne att hon snackar i sömnen och hon bara Nej! haha vilken fulobert;D Ska iaf klä på mig och sen störa Becca med fönen:) hoy!

RSS 2.0